Waar wij in geloven

Onderzoek toont aan dat een slimme leeromgeving die direct hints en feedback geeft bij een oefening/opdracht, effectiever is dan een leeromgeving die geen of alleen op het eindantwoord feedback geeft. Dit principe vormt de basis van onze ProLearn-techniek. En die technologie vormt de basis van het EduHint-leerplatform.

Door slimme data-analyse sluiten tempo, niveau en hoeveelheid studiemateriaal zich continu en automatisch aan bij het niveau en de leerstijl van de leerling/student. Zo wordt leren effectief en aantrekkelijk en kan hij makkelijk de volgende stap in leren zetten!

ProLearn: mystery, magic, movement

Leren is als een sporttraining. De één traint om zijn conditie te verbeteren, de ander om sneller of sterker te worden en weer een ander traint gericht voor een wedstrijd.

Ieders doel en startniveau is anders. Onze ProLearn-techniek houdt rekening met het doel en niveau van de individuele leerling/student. Het helpt hem stap voor stap door middel van feedback, hints en een route op maat zijn doel te bereiken. ​

ITS ondersteunt de docent door de voortgang, resultaten en de knelpunten van elke leerling/student inzichtelijk te maken.

Zo helpt ProLearn elke leerling/student beter presteren.

Share This