Totaaloplossing

EduHint is een intelligent leerplatform waarin leerlingen/studenten regie hebben over hun eigen leerproces. Zij kiezen wanneer, waar en hoe ze willen leren.

We bieden een totaaloplossing voor uw portfolio. Kies welke onderdelen u wilt inzetten:

leerplatform

Adaptief leren met het EduHint-leerplatform: een intelligente leeromgeving waarin door slimme data-analyse tempo, niveau en hoeveelheid lesmateriaal zich continu en automatisch aanpassen aan het niveau en de leerstijl van de leerling/student. Dan is leren effectief en aantrekkelijk!

Begeleiding op maat in de docentenomgeving: in één oogopslag kunnen docenten de voortgang zien en daarop de vervolgstappen bepalen.

Social learning met onze bibliotheekfunctie: bronmateriaal, filmpjes, aantekeningen toevoegen en delen met wie u maar wilt.

cms

Co-creatie met behulp van de auteurstool: eenvoudig eigen lesmateriaal maken en/of toevoegen aan de leeromgeving.

Bekijk de presentatie

webshop

Webshop: eenvoudig een eigen webshop inrichten met de EduHint-webshop-functionaliteit? Aan alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel is gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de handige betaalmethode iDEAL, veilig en vertrouwd.

Daarnaast kunt u de webshop koppelen aan uw eigen productportalen en aan het online leerplatform EduHint. Vanuit dit leerplatform kunt u het gewenste aanbod qua trainings- of lesmateriaal overzichtelijk aanbieden en eenvoudig aanpassen.

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag een demo aan of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Share This