ProLearn-techniek

ProLearn maakt het verschil

EduHint heeft de ProLearn-techniek ontwikkeld op basis van de principes van het intelligent tutorsysteem (ITS). Deze techniek helpt zowel leerlingen als docenten een stap verder omdat ons digitale systeem de individuele leerstijl van elke leerling herkent en hem of haar een eigen leerroute biedt. Ook zorgt het systeem ervoor dat de docent grip krijgt op het individuele leerproces: een digitaal dashboard toont hem nauwkeurig inzicht in de vorderingen en probleemgebieden van elke leerling. Of de docent nu online of fysiek lesgeeft in de klas, hij blijft ‘dichtbij’.

Zo weet een docent precies wat de leerlingen doen en kun je als docent jouw les goed afstemmen op de behoefte van de klas. Voor de bijbehorende online leeromgeving maakt het niet uit of de leerling in de klas of thuis zit; de leeromgeving is overal bereikbaar en de kwaliteit van de lessen blijft gewaarborgd. Hierdoor verloopt de switch tussen fysiek lesgeven, op afstand lesgeven of een combinatie van beide probleemloos.

Lees hieronder verder en bekijk onze whitepaper.

3

De 5 krachten van ProLearn

ProLearn combineert de kracht van ICT met bewezen effectieve leerstrategieën. Deze mix biedt voordelen en zorgt daarmee voor een hoger leerrendement.

De 5 krachten van ProLearn:

  1. recht doen aan verschillen
  2. doelmatig werken
  3. werken in stappen met hints en feedback
  4. gepersonaliseerd leren
  5. leren zichtbaar maken

In onze whitepaper vertellen we meer over deze 5 krachten en hoe ProLearn jou als docent een stap verder helpt.

3

Interessant?

Heb je de whitepaper gelezen en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag een stap verder.

Neem contact op

Share This